The Basic Principles Of su kaçağı tespit

Wiki Article

Soru : İki gündür alt kat komşum bizim mutfaktan kendisine su aktığını söylüyor dün öğleden sonra evde yoktuk yine akmış dolayısıyla bizden olmadığını düşünüyoruz ancak biz evde olup mutfakta su kullandığımız zaman su daha çOkay akıyor bende bugün inip baktım lavabonun alt kısmını kırdım biraz kuru nereden olabilir en hızlı nasıl bulabiliriz su kaçağını.Kolay gelsin.

Kemer klipsiyle birlikte son derece kompakt, hafif, pratik bir muhafaza – rahat, zahmetsiz taşıma ve maksimum hareket serbestliği

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden 100% noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz thirty dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artık tesisatınıza zarar vermeyin.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the ideal YouTube encounter and our most up-to-date attributes. Learn more

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları için verdiğimiz hyperlink propertyımıyla ulaşabilirsiniz veya bu linkten tüm kıyaslamalı ve fiyatlı su kaçağı tespit cihazını bulabilirisiniz. 

Su tesisatlarının kullanıldığı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Merhabalar işlerinizi günlük su tesisatçısı rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun fiyata hizmet vermekteyiz

Banyo duşa kabini kullandığımız zaman alt komşu şu damlıyor diye şikayete geliyor bu sorumun çözülmesini istiyoruz

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Yıpranan borular sızıntılara zemin oluşturur. Banyo ve tuvaletteki akıntıyı genellikle alt dairede oturan kişilerin şikâyeti üzerine farkına varılır. Banyo ve tuvaletteki su kaçağının tespiti 3 şekilde gerçekleştirilmektedir. Akustik dinleme su kaçağı tespit cihazı, kamera ve nem ölçer cihazı ile banyoda ve tuvalette su su kaçağı tespit kaçağı tespiti yapılır.

Su Sızıntısı İzleri: Su kaçağı olan bir yerde su sızıntısı izleri bulunabilir. Duvarlarda, zeminlerde veya tavanlarda su lekeleri veya renk değişiklikleri fark ederseniz, su kaçağı olabilir.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı su kaçak tespiti ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Kameralı Su su tesisatçısı Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Report this wiki page